Ποιοι Είμαστε

Καλέστε μας στο

Ποιοι είμαστε

Ασχολούμαστε εδώ και 26 χρόνια με τη βαφή και το λουστράρισμα επίπλων – ξύλου υψηλών προδιαγραφών. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Χαλκίδα Ευβοίας, λειτουργεί το εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες χρωμάτων και βερνικιών έχοντας ως γνώμονα την επιλογή υλικών που δίνουν ποιοτικό αποτέλεσμα και αντέχουν στο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στίλβωσης επίπλων, βαφής επίπλων, αναπαλαίωσης και εφαρμογής τεχνοτροπιών σε έπιπλα: εργασίες μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, μεμονωμένες εργασίες ιδιωτών, συνεργασίες με επαγγελματίες επιπλοποιούς, ξυλουργούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές χώρου.

Η αγάπη και το μεράκι μας για το ξύλο κάνουν τα έπιπλα σας μοναδικά

Άρης Κοίλαρης / στιλβώσεις / βαφές επίπλων / τεχνοτροπίες / αναπαλαιώσεις από το 1994

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους

0 +
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Ολοκληρωμένα Έργα

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος συνεργάτης μας θα σας επισκεφθεί, θα μελετήσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για τα έπιπλα σας.

Εξειδικευόμαστε σε βαφές / λάκες / λούστρα / ντεκαπέ επίπλων, βαφές υψηλής αντοχής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για πόρτες και κουφώματα, ενδεδειγμένες για εφαρμογή σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, καταστήματα) & σκάφη, βαφές τζαμιών με πολλαπλές εφαρμογές στη διακόσμηση (χρωματιστοί υαλοπίνακες για κουζίνες, επενδύσεις τοίχου, διαχωριστικά χώρων, reception) Αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση και συντήρηση παλαιών επίπλων (όπως καρέκλες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, κρεβατοκάμαρες, βιβλιοθήκες) έως την πλήρη αποκατάσταση τους.

Συγκεκριμένα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, δουλεύουμε με βαφές και λάκες, λούστρα και ειδικούς χρωματισμούς καθώς επίσης αναλαμβάνουμε χειροποίητες πατίνες παντός τύπου και τεχνοτροπίες παλαίωσης. Με τα φορτηγά οχήματα που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να παραλάβουμε από το χώρο σας κάθε έπιπλο, αλλά και να σας το παραδώσουμε εντελώς δωρεάν. Διαθέτουμε συνεργεία τα οποία μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εξωτερική εργασία.

Οι βαφές επίπλων απαιτούν τεχνική που βοηθάει στην ανάδειξη του επίπλου σε πραγματικό κόσμημα στο χώρο.