Βάψιμο σε σιδερένια έπιπλα

Βάψιμο σε σιδερένια έπιπλα.

Αν θέλετε να δώσετε ένα νέο αέρα ανανέωσης στο χώρο σας βάφοντας τα μεταλλικά σας έπιπλα, εμείς είμαστε η λύση σας. Η εταιρεία μας μπορεί να ανανεώσει τις μεταλλικές επιφάνειες απλά και οικονομικά. Σιδερένια και μεταλλικά έπιπλα κάθε τύπου και μορφής μπορούν να τριφτούν, να βαφτούν και γενικά να επεξεργασθούν από εμάς με τη χρήση των κατάλληλων υλικών και χρωμάτων. Μπορούμε να βάψουμε τα έπιπλα αυτά με την κατάλληλη ηλεκτροστατική βαφή. Μπορούμε να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση σε ότι αφορά την ηλεκτροστατική βαφή του αντικειμένου σας ανάλογα με την  εφαρμογή (αρχιτεκτονική – βιομηχανική, ειδικού φινιρίσματος ), το περιβάλλον στο  οποίο θα  ενταχθεί και τις ιδιότητες που θέλετε να προσδώσει η ηλεκτροστατική στο αντικείμενο σας.

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με κατασκευαστές αλουμινίου και εργοστάσια μετάλλων και μπορεί να διαχειριστεί ότι επιδέχεται ηλεκτροστατική βαφή. Για την επίτευξη του ανωτέρου στόχου η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιστοποιημένες πρώτες ύλες από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στο χώρο της ηλεκτροστατικής βαφής και επιλέγει τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης των αντικειμένων με βάση το υλικό προς επεξεργασία καθώς ,επίσης, διαθέτει μία από τις πληρέστερες αποθήκες χρωμάτων στο χώρο της.

Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα φιλμ διακοσμητικής βαφής τοποθετείται πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου για την αλλαγή του χρώματός του και την προστασία του από εξωγενείς παράγοντες. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η δημοφιλέστερη επιφανειακή κατεργασία για το μέταλλο, καθώς παρέχει: απεριόριστες αισθητικές με απεριόριστες επιλογές σε χρώματα, υφή, σταθερότητα απόχρωσης και γυαλάδας, αντοχή στις γρατζουνιές, ευκολία συντήρησης. Κάθε μεταλλική επιφάνεια με σωστή προετοιμασία και εφαρμογή μπορεί να προστατευτεί για πάρα πολλά χρόνια, εμπιστευθείτε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μάς

Άμεση Εξυπηρέτηση

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες και τις οικονομικές λύσεις, που προτείνουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2221 311919 - 6947659596

info@koilaris.gr

Δημάρχου Σκούρα, Χαλκίδα

Ενδεικτικά Έργα

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

370+

Ολοκληρωμένα Έργα

240+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

26+

Χρόνια Εμπειρίας