Βάψιμο και αναπαλαίωση επίπλων

Βάψιμο και αναπαλαίωση .

Αν θες να ανανεώσεις τα έπιπλά σου, είτε στην περίπτωση που επιθυμείς να τα βάψεις, είτε στην περίπτωση που θέλεις απλά να τα συντηρήσεις, η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις, είναι ιδιαίτερα σημαντική για να πετύχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς ατέλειες και χωρίς κόπο. Η εταιρεία μας, σου παρέχει τις υπηρεσίες που ζητάς, ώστε το κατάστημα – επιχείρησή σου ,μετά την διεκπαιρέωση των εργασιών μας, να δείχνει καινούριο.

Θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την σωστή διαμόρφωση του καταστήματος σας για να γίνει ξεχωριστό στο είδος του. Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση, επιλέγουμε υλικά και οργανώνουμε τις διεργασίες για την βαφή και την αναπαλαίωση των επίπλων σας. Η ανακαίνιση σας επιβλέπεται από ανθρώπους ειδικούς, υπεύθυνους για το καλύτερο τελικό αποτελέσματα της εικόνας του καταστήματος σας. Η ομάδα μας είναι τεχνίτες με πείρα όσον αφορά τις ανακαινίσεις καταστημάτων που θα φτάσουν το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα των εργασιών του χώρου σας και τα έπιπλα θα δίνουν έναν αναζωγονητικό τόνο.

Όλες οι εργασίες που κάνουμε είναι μελετημένες , με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν προσυμφωνηθεί μαζί σας και είμαστε διπλά σας μέχρι την παράδοση του έργου. Σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, ώστε να γίνει ομορφότερος και πιο ελκυστικός αυξάνοντας τους πελάτες σας. Έχουμε τις λύσεις για εσάς, οι οποίες είναι οικονομικές και αποτελεσματικές.

Οι ιδέες μας για το βάψιμο επίπλων θα σας δώσουν αρκετή έμπνευση για να σας κρατήσουν απασχολημένους για μήνες. Είτε το στυλ σας είναι ρουστίκ ή μοντέρνο, έχουμε πολλές και ποικίλες ιδέες για τα έπιπλα σας που σίγουρα θα λατρέψετε και θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι.

Επικοινωνήστε μαζί μάς

Άμεση Εξυπηρέτηση

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες και τις οικονομικές λύσεις, που προτείνουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2221 311919 - 6947659596

info@koilaris.gr

Δημάρχου Σκούρα, Χαλκίδα

Ενδεικτικά Έργα

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

370+

Ολοκληρωμένα Έργα

240+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

26+

Χρόνια Εμπειρίας