Αμμοβολή σε ξύλο

Αμμοβολή σε ξύλο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αμμοβολής από έμπειρους και διακεκριμένους τεχνίτες. Σκοπός μας είναι ο καθαρισμός και αποχρωματισμός ξύλων  με αποτέλεσμα την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση και την ποιοτική εργασία. Αρχικά με τον όρο «αμμοβολή» περιγράφουμε την διάσπαση μιας στέρεας επιφάνειας με την χρήση μιας πολύ ισχυρής δύναμης. Η μέθοδος αυτή εντοπίζεται κυρίως στις βιομηχανικές εφαρμογές με σκοπό τον καθαρισμό και την προετοιμασία των επιφανειών.

Έχοντας χρόνια παράδοση σε υπηρεσίες αμμοβολής, είμαστε από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρονιά έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα λύσεων για κάθε εφαρμογή πληρώντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας.

Μέσα από την πολυετή, επιτυχημένη πορεία μας στην ελληνική αγορά, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία. Διαθέτοντας την εμπειρία, την εξειδίκευση αλλά και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως αεροσυμπιεστές, συστήματα αμμοβολής, και διάφορα άλλα εργαλεία, έχουμε τη δυνατότητα ανάληψης έργων σε εργοταξιακούς αλλά και εργοστασιακούς χώρους. Αναλαμβάνουμε ,επίσης, εργασίες είτε επί τόπου στο χώρο του έργου, είτε στις εγκαταστάσεις μας.

Η μέθοδος της αμμοβολής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον καθαρισμό μικρών και μεγάλων επιφανειών, από χρώματα και σκουριά. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται για την αφαίρεση μπογιάς, σκουριάς, βερνικιού κ.α. Απαλλαγείτε από όλα αυτά με την επιλογή της εταιρείας μας

Επικοινωνήστε μαζί μάς

Άμεση Εξυπηρέτηση

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες και τις οικονομικές λύσεις, που προτείνουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2221 311919 - 6947659596

info@koilaris.gr

Δημάρχου Σκούρα, Χαλκίδα

Ενδεικτικά Έργα

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

370+

Ολοκληρωμένα Έργα

240+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

26+

Χρόνια Εμπειρίας