Μάθετε περισσότερα για εμάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου Επί 26 Συναπτά Έτη.

Στην εταιρεία μας εδώ και 26 χρόνια αναλαμβάνουμε την στίλβωση, την βαφή, την αναπαλαίωση των επίπλων – ξύλου υψηλών προδιαγραφών καθώς και κάθε εργασία εφαρμογής τεχνοτροπιών πάνω σε αυτά. Ο σωστός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μας και τον διαρκή προσανατολισμό μας σε αμιγώς ποιοτικά χαρακτηριστικά  μας επιτρέπουν να διατηρούμε υψηλές προδιαγραφές και προοπτικές για την εταιρεία μας, με απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας μας: παροχή υψηλών υπηρεσιών

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες και τις οικονομικές λύσεις, που προτείνουμε. Χάρη στον ανθρώπινο χαρακτήρα της εταιρείας, δείχνουμε έναν ιδιαίτερο σεβασμό στις ανάγκες σας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες, που επιζητάτε.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι οι κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας και αποτελούν εγγύηση για επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες. Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο προσωπικό, που διακρίνεται για την οργάνωση, την ταχύτητα και την συνέπεια του. Τα πιστοποιημένα συνεργεία μας πάντα αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές. Έχοντας επιλέξει τους πιο αξιόλογους συνεργάτες, μπορούμε να δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν εφαρμόζοντας εξειδικευμένες και δοκιμασμένες λύσεις. Επομένως, η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αποτελεσματική διεκπεραίωση του κάθε έργου είναι χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στην εταιρεία μας να είναι μία από τις καλύτερες στο τομέα της.

 

Υπηρεσίες και Λύσεις

Άμεση και Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε τόσο τους επαγγελματίες που κατασκευάζουν, εμπορεύονται ή μεταπωλούν έπιπλα, όσο και τους ιδιώτες που επιθυμούν μια αλλαγή και μια ανανέωση στα έπιπλά τους. Ξεκινήστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας και τελειώστε την χρησιμοποιώντας έπιπλα με ιστορία και ψυχή, αλλά και με μοντέρνα διάθεση. Ακόμα και αν τα έπιπλα σας έχουν φθαρεί υπερβολικά από τον χρόνο και την υγρασία η εταιρεία μας είναι εδώ να σας δώσει λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μάς

Άμεση Εξυπηρέτηση

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες και τις οικονομικές λύσεις, που προτείνουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2221 311919 - 6947659596

info@koilaris.gr

Δημάρχου Σκούρα, Χαλκίδα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Βασική προτεραιότητα μας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

370+

Ολοκληρωμένα Έργα

240+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

26+

Χρόνια Εμπειρίας

17+

Σε Προσφορά